»

Noi
25
2010

Pampam

Magazinul online pampam.ro are ca obiectiv vanzarea online de jucarii si accesorii pentru copii. Dar nu este doar un simplu magazin cu jucarii. Pampam.ro ofera o gama de jucarii de calitate medie catre mare, fiind direct importator pentru prestigioasele marci de jucari Manhattan Toys, Alex Toys, Amos, Engino, Thomas and Friends, Titutam si Boikido.

Cu exceptia jucariilor Thomas and Friends cu gamele Take Along si Wooden Railway, restul marcilor pot fi gasite doar pe magazinul online www.pampam.ro. Jucariile importate de catre firma Pro Office – Toy Division – firma care opereaza si magazinul online www.pampam.ro – se bucura de o foarte larga apreciere atat pe continentul amerian cat si cel european. In Romania vor deveni cunoscute in timp, dar www.pampam.ro va fi primul magazin online care va pune aceste jucarii la dispozitia cumparatorilor in mediul online.

Magazinul www.pampam.ro este structurat dupa o arhitectura inteligenta, facilitand accesul in doar cateva click-uri la jucariile de diferite feluri si pentru diferite varste. Din timp in timp pe magazinul online de jucarii www.pampam.ro, se ofera promotii si discounturi pentru utilizatorii inscrisi la newsletter.

Pampam.ro ofera livrare gratuita peste comenzi de peste 150 RON, iar livrarea produselor se face in 24 de ore direct din stocul Pro Office – Toy Division.

Va asteptam cu comenzile dumneavoastra pe www.pampam.ro!

Lasă un răspuns