Cum platesc?

Cum platesc pe Pampam.ro – Magazin online de jucarii pentru copii

Plata comenzii dumneavoastra poate fi facuta in patru moduri, primele doua fiind folosite cel mai frecvent:

1. ramburs – platiti la primirea jucariilor
2. online prin card bancar – se accepta majoritatea cardurilor de credit si debit
3. comanda telefonica
4. transfer bancar – ideal pentru persoanele juridice

Ramburs – la primirea jucariilor
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare. Folosind aceasta metoda de plata, adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare astfel ca nu puteti trimite un cadou direct altei persoane.

Online prin card bancar – de credit sau de debit
Aceasta este cea mai avantajoasa metoda de plata pentru client cat si pentru Pampam.ro.
Plata se va efectua prin sistemul de plati online ePayment™ . Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa si MasterCard sau American Express (AMEX), Discover, JCB si Dinners. Pe Pampam.ro puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea “Valid only in Romania”). ePayment proceseaza atat cardurile internationale cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit.
Pe scurt: sunt acceptate la plata aproape toate cardurile romanesti sau internationale.

Etape in plata cu card-ul
Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati in pagina cu formularul de comanda -selectati Cu cardul, si sa apasati “Plaseaza comanda”. Apoi veti fi redirectionat printr-o legatura securizata  pe pagina procesatorului de carduri bancare ePayment. Aici va trebui sa urmati cateva simple instructiuni.

NU INCHIDETI BROWSER-UL IN TIMP CE APARE MESAJUL “PROCESSING” SAU PANA NU AVETI AFISATA FACTURA PROFORMA, DEOARECE NU VETI STI DACA COMANDA A FOST ACCEPTATA SAU NU!

Avantajele acestei metode de plata:
– comoditate si usurinta in procesul de comanda
– puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet)

Daca aveti intrebari legate de securitatea platii cu ajutorul cardului bancar sau vreti sa stiti mai multe despre acest lucru va rugam sa cititi Despre securitate.

Comanda telefonica
Se foloseste rar, numai cand celelalte metode de plata nu va convin sau nu va puteti hotara asupra unei metode de plata si/sau aveti intrebari suplimentare.

Transfer bancar
Metoda de plata preferata de catre clientii cu persoanalitate juridica. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.

Lasă un răspuns